[Pavučina] NPC

Obsah článku:

Anastázie

Metr dvacet vysoká víla, vypadá tak na třináct, ale tvrdí, že jí je 74. Má blond vlasy po kolena, jasné modré oči, oblíká se do krátkého... trička, řekněme, a sukně, oboje je takové... no, vílí. S hrubě odstřihanými okraji, z přírodního plátna, jasně barevné... a má křídla. Jsou kožnatá, stříbrná se zlatým žilkováním. Překvapivě nevypadají jako hmyzí nebo motýlí, ale spíše jako křídla netopýrů, ale jsou širší a kratší. Docela obstojně na nich létá...
Pochází ze Snového světa, prostoru odřízlém od Skutečného světa Pavučinou, která jeji zolovala tak moc, že nejde přejít "jen tak", ale je k tomu zapotřebí vhodný most, nebo velké množství síly. Ona se prý protáhla spolu s jedním z mocných toho prostoru, který nahromadil energii dostatečnou na to, aby prošel sám.
Je taková... hravá, možná dětská. V mládí si hrála s Pavlem, než jej pohltila Pavučina. Neví se, co vlastně chce, ale možná patří k těm, kteří ani nic nechtějí.

Character sheet píše:
Popravdě jsem její schopnosti ani nikdy neřešil, prostě jsem předpokládal že má nějakou slabší magickou sílu, ale není nijak silná. Kromě toho samozřejmě vládla takovými těmi základními schopnostmi Snových, jako je závislost na emocích, nějaké to zryclené cestování, schopnost projít do zavřené místnosti a tak.
Napsal sirien 05.12.2007
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 2 příspěvky.
ČAS 0.1333920955658 secREMOTE_IP: 18.216.32.116