[Pavučina] NPC

Obsah článku:

Lui´me Ro

Lui´me je starý číňan, na číňana (navíc starého) je ale docela vysoký, i když ne zase tak moc. Má vlasy tak šedé, že jsou vlastně bílé, a i když už nejsou nejhustší, tak jich stále nemá málo. Nějaké má volně rozpuštěné, zbylé nosí stažené do ohonu dlouhého někam pod ramena.
Lui´me toho o sobě mnoho neřekl. Li Fengovi tvrdil, že je jeho dávným přítelem, přesněji, že byli dobrými přáteli v Li Fengově minulém životě před osmdesáti lety. Li Fengovým hledáním prý strávil čtyřicet let, protože od něj potřebuje lahev vody z Brahmovy studně (dle toho, co říkal, jakýsi pramen mládí a života), kterou pro něj Li Feng v minulém životě ukryl, protože jinak již brzy (nespecifikoval) zemře věkem.
Lui´me očividně nepatří k nejmodernějším lidem, protože se Li Fenga ptal na to, co jsou zač ty krabičky, kterými se spolu lidé "zde u hladiny" (v Pavučině) baví na dálku, kde se dají koupit a jak se používají. Na druhou stranu projevil na svůj věk značnou inteligenci a zvídavost, protože druhý den dopoledne již tuto krabičku měl a vesele s ní telefonoval, o chvíli později i posílal SMS.
Byl vcelku vstřícný a v rámci možností i sdílný, několikrát poskytl docela cené rady a někdy i pomoc. Za svůj život si nejspíš prošel tolika věcmi, že už získal onen příjemný nadhled lidí, kteří vědí, ale zároveň vědí že to co ví těm mladým stejně nejde předat, tak se s tím ani nevnucují.

Sathel píše:
Lui´me je jeden z mých oblíbených NPC, moje postava o něm sice moc neví, ale je sdílný, příjemný a má nadhled. Jen mi vrtá hlavou že na Li Fenga víc netlačí kvůli té Brahmově vodě... život už má skoro na kahánku a Li nevypadá, že by ji mohl kdy najít někdo doma ve skříni.

character sheet píše:
[]Starý
[][] Umírající
[][][] Mistr
[][] "Moc je v životě, život je v požitku" (vyjadřovalo původní Luiův life-style)
+ +++++ Znalost Tao
+ ++ Klasická filosofie
+ +(++) Kung-fu&spol (ty poslední dvě "+" sice má, ale v boji jsou neaplikovatelné kvůli jeho stáří a fyzickému stavu)
+ +++++ + Kouzlo života (kouzlo k manipulaci s životem, které ale ztrácí s tím, jak v něm samém život umírá, navíc jej trochu ztratí pokaždé, když jej použije)
+ ++++ Vlastnění Duší (kouzlo ke kradení, ovládání a otročení Duší. Dnes jej již dlouho nepoužívá, protože se děsí toho že by mu za to jeho Karma uklradla další z toho malého zbytečku jeho života
+ +++ Oheň bytí (kouzlo které umožňuje pracovat s ohněm jako s podstatou bytí... založeno na předloze Zaroastristické filosofie ze Skutečného světa)
+ ++ Kouzla Vidění (Doplnil jsem v průběhu hry, když potřeboval něco najít a přišlo mi, že by to měl umět)
< Lui´me Ro >
Anastázie Kočky
Napsal sirien 05.12.2007
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 2 příspěvky.
ČAS 0.15112900733948 secREMOTE_IP: 3.140.198.43