[Pavučina] NPC

Obsah článku:

Kočky

Oblíbené fráze: Mňau
Kočky se průběžně objevují všude. Byly postavami viděné v bytech, které měly zavřená všechna okna i dveře, ale očividně to kočkám ve vstupu moc nebránilo.
Nikdo včetně mágů (co zatím přiznali) pořádně neví, co sakra chtějí, ale zjevně se o něco starají.
Černá, s bílámi packami a náprsenkou
První, která se ve hře objevila. Seděla na Pavlově autě a posekala mu ruku, pak mu pošlapala přední sklo a utekla. Poté viděna po autonehodě, kdy do auta postav+Anity narazila dodávka (nepřímo prorokováno Anitou, viz). Anita a Diana odešly, Pavel za nimi chtěl poslat kolegy policisty. Kočička na něj prskala a prskala... a předtím, než řekl jejich jména mu skočila na obličej, podrápala ho, zasekla se mu do ramene, skočila a utekla pryč. Li-Feng měl dojem, že za ní od Pavla zavlál nějaký černý samet, či co... Naposledy viděna u Pavla doma, očividně velmi nemocná nebo zraněná. Dovelda jej do sklepa, kde byla hromada jiných koček, od kterých ale Pavel utekl. V noci kolem něj vytvořily něco jako rituál, kde tato kočička zemřela. Do odpoledne pak pobývala v botníku, než skončila v igelitovém pytli a byla někam odvezena.
Zrzavo-bílá
Poprvé a naposledy se ukázala na Dianině přednášce na universitě. Otamtud ji provedla metrem na sídliště až k Anitě, která čekala v boudě obklopena dalšími kočkami.
Skupina koček Poprvé se kočky ukázaly ve skupině, když dělali společnost Anitě v boudě, kde ji pak našla Diana. Podruhé se skupina devíti a jedné kočky ukázala v Pavlově sklepě, sedíc v kruhu. Poté, co jim Pavel odmítl vstoupit do kruhu se odebrali do jeho ložnice a provedly kolem něj nějaký rituál, po kterém černá s bílýma tlapkama zemřela
Sathel píše:
Juliin bílý kocourek přivezený z Norska
Ztratil se Dianine sestřenici, když hlídala Vojtovu dcerku Juanitu. Pak se náhle objevila uprostřed kuchyně a dveře od lednice byly pootevřené. Vojtovi přišel podezřelý až nebezpečný.
Myslim že Juliina bílého kocourka z Norska můžeme tímto z koček vyškrtnout nadobro
Poslední info o kočkách - ty sourozenci z tý rodiny kteou hledala Adria říkaly, že kočky byly jediné které jim v celé Pavučině připadaly normální.
Napsal sirien 05.12.2007
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 2 příspěvky.
ČAS 0.16841793060303 secREMOTE_IP: 3.149.252.37