[Pavučina] NPC

Obsah článku:

SenTer Recewen

SenTerovi je pravděpodobně něco mezi devatenácti a jedenadvaceti (alespoň tak vypadá). Je poměrně vysoký, pohledný, má blond vlasy střižené vepředu krátce, vzádu na ramena, zelené oči. Mluví pronikavým, příjemným hlasem a působí sympaticky.
Poprvé byl viděn Dianou na druhé výstavě, kam jí zařídil oficiální pozvání.
Je to mág //Řekl o sobě že je mág. Diana, v domění, že jde o bandu nějakých LARPáků nebo podobných střelenců, mu řekla, ať jí předvede kouzlo. SenTer se jí zaraženě zeptal, jaké. Diana na to, že má zvednout nedaleko ležící kámen... který se hned na to vznesl. Poté Diana výstavu spěšně opustila...// a podle poslední dědic Domu Recewen, jednoho ze tří domů které tou dobou vládnou Proganu
Přátelí se s weny, umí jejich chveňu-chveňu-atilku, dokonce jedna z wenů je jeho Kmotrou a on sám je označován jako dítě wenů. Wenové za ním vůbec stojí víc, než se komukoliv v Proganu zdá normální, což je v kombinaci s tím že je SenTer jedním z nejmocnějších mágů v Proganu trochu podezřelé.
SenTer má kolem sebe bandu mágů zhruba svého věku, taková skupinka do hospody... dokud si neuvědomíte, že je trochu podezřelé, že pochází z naprosto odlišných sociálních a mocenských poměrů, přesto spolu docela bezproblémů vycházejí a to i přesto že jsou mnohdy až nechutně rozdílní takřka ve všem. Když si všimnete tohodle, tak už nejste daleko tomu si všimnout i toho, že každý z nich je nadaný něčím zvláštním.
možná právě z toho lze odvodit skutečnost, že byl SenTer postavám vždy tak vstřícně nakloněný, i když si toho hodně nechával sám pro sebe.

Sathel píše:
Sirien píše:
Poprvé byl viděn Dianou na druhé výstavě, kam jí zařídil oficiální pozvání.
Což Diana moc nechápe - proč by se o ní někdo takový měl zajímat?! A co nechápe, toho se přirozeně bojí. Trochu se to v ní bije, protože její další přirozeností je extrémní zvědavost a nadšení do umění.
Otázka: bude tahle postava důležitá v dalším ději?
Nemůžu předvídat vývoj hry na 100%... ale ano, s největší pravděpodobností SenTer bude hrát významnou úlohu v dalším ději. Už z toho jak se choval a co říkal na Výstavě by se dalo odvodit (i když asi ne zcela určitě, ale tak obecně), že se jedná o někoho významného. Alespoň jsem se takový dojem navodit snažil, jestli se mi to povedlo, a jestli to pak zůstalo v paměti, je už věc jiná
Sathel píše:
Blond? Na Starém městě ses mi snažil vnutit, že to není blonďák. :)
hm, sory, tak je fakt blond. To je jedno...
V posledních hrách se SenTer trochu přebarvil z šlechtického synka chodícího po polečenských událostech a hospodách v poměrně mocnou postavu, což se projevilo ve chvíli, kdy Gorm rozklepaně prohlásil, že by ho ani nenapadlo snažit se SenTera zabít, protože by ho SenTer v okamžiku sesmažil na prach, později se mu klaněl až k zemi a oslovoval jej "lorde Recewen".
Vůbec se zdá, že SenTerova moc a vliv jsou v Proganu více než značné...
Kromě toho jste si odzkoušeli a všimli, že má docela hodně přátel ve své věkové skupině, kteří kolem něj tvoří jakýsi fandom, případně sektu. Nejsou uzavření nebo tak ěnjak, na první pohled opravdu vypadají jako obyčejná hospodská studentská banda, nicméně sem tam je patrný náznak toho, že SenTera uznávají jako svého vůdce.
Quasit píše:
Mám dojem, že SenTer je Sirienovo alter-ego v Pavučině.
Sathel píše:
To je až detektivní dedukce, Quasite. Už jen ten popis: vysoký blonďák s modrýma očima mezi devatenácti a dvaceti... dál ani nepokračuju.
Funny
Kdyby byl SenTer moje alter ego v Pavučině, tak by už Progan dávno planul.
Sathel píše:
Lžeš, jak když tiskne Některé věci jsou složitější.
Ale teď k tématu: V poslední hře se SenTer vyjevil, jako že má dost problémů. Co o tom můžeme vědět? Co nám řekl? Co mohla říct Naomi?
No, SenTer očividně má spoustu problémů. Naznačuju to už delší dobu - je posledním dědicem Domu Recewen, zatímco v Proganu je otevřený konflikt na spadnutí asi tak, že přirovnání k městu postaveném na sudech se střelným prachem není tak úplně od věci.
Nevíte o tom nic moc. Dá se usoudit z náznaků, že jde nejspíš o problémy s jinými Domy a Rody, přetahování o moc, připravování pozic, vzájemné odhadování, intriky...
********
ok, teď už o tom víc víte, ale má cenu to psát? Prostě otevřený konflikt v Proganu je jen otázkou času a to tak že času výhledového, takže SenTer se brzy octne uprostřed planoucího města kde ho spousta mágů bude velmi intenzivně chtít zabít.

character sheet píše:
Popravdě jsem se ho ani nenamáhal tvořit.
Aspekty - zcela určitě tak dvakrát Dítě wenů, minimálně další dva aspkty jsou něco ve stylu "poslední dědic Domu Recewen" nebo tak, což v sobě zahrnuje i "mág". Pak tu určitě bude nějaký aspekt nebo dva vztažený k sociální sféře...
Skilly budou určitě nějaké nemagické sociální, počínaje etiketou přes chlastání až po nějakou politiku. Dál bude mít různé Znalosti - Pavučiny, historie, legend, Proganu... bude mít pár Pavučinových skillů, typu Řízení auta, IT (počítače, mobily...) atp., asi i nějaké věci jako Rvačka, Skrývání se, Ostražitost...
Kouzel bude SenTer ovládat docela hodně, jeho nejsilnější schopnosti jsou zcela určitě Energie (útoky, štíty, psychokineze atp) kterou bude mít sakra vysoko, dál tam bude Temporis (kouzlo wenů umožňující manipulovat časem), Paralelní alternativy (kouzlo wenů umožňující teleportaci, v kombinaci s Temporis umožňuje vrátit se v čase a změnit minulost, nebo se rozštěpit v přítomnosti do více míst, ale to je obojí poměrně o hubu).
Dál se tuším ve hře ukázalo, že ovládá psychický úder a mágskou manipulaci s prostorem.
< SenTer Recewen >
Kočky Banda okolo SenTera
Napsal sirien 05.12.2007
Diskuze k tomuto článku již probíhá, můžete se přidat zde.
Obsahuje 2 příspěvky.
ČAS 0.13810205459595 secREMOTE_IP: 3.140.198.173