[Pavučina] PC

Obsah článku:

Li Feng

jméno je poevropštěno, v originále zní Feng Li - Li je jak vidno křestní jméno a Feng je příjmení
Li Feng pročil zvláštní život, narodil se na čínském venkově, přidal se v mládí k putovnímu cirkusu, tam se naučil kung-fu, později měl nějaké opletačky se zákonem, šel sedět, pak emigroval do České republiky, kde si založil nejprve jednu, později i nějaké další čínské restaurace (nakonec jsou myslím tři) a trochu se angažoval v činnosti místní čínské mafi. Vzal si zde čínskou manželku a má s ní dvanáctiletou dceru.
Li Feng je velmi obratný lhář, ale má určitý smysl pro čest a zodpovědnost, je ve svém věku pragmatický, na ideály už dávno moc nevěří.
Hned k začátku hry se setkal Lui´me Rem, starým čínským mágem-mistrem, umírajícím na stáří (v jeho pár set letech pochopitelný jev), který byl přítelem jeho samého v minulém životě. Li Fengovo minulé Já mu kdysi ukrylo lahvičku vody z Brahmovy studně, která má dar vracet život a mládí, bohužel umřel dříve než mu ji stihl vrátit. Lui´merův čas se krátí a tak Li Fenga vyledal v naději, že je stále ještě cesty zpět.
Li Feng čerpá magii ze svého minulého já - magii iluzí a klamu. Kromě toho ovládá i magii v rámci bojových umění, což z něj i v jeho pokročilém věku dělá smrtelně nebezpečného nepřítele.
Založil si krámek na Modrém trhu v Proganu, kde prodává různé nenápadné tuctové zboží z Pavučiny.
< Li Feng >
Pavel Kučera
Napsal sirien 06.12.2007
Zaslat reakci na článek
Velikost okna: [1] [2] [3]
Tagy:
Vaše IP adresa není z "bezpečných" adres. Příspěvek se odešlou pouze se správně opsaným kódem. Pokud nechcete opisovat kód, můžete se přihlásit (pokud nemáte účet, nejprve se zaregistrujte), nebo nám poslat informaci na PM a my Vaši IP adresu přidáme.
ČAS 0.14803814888 secREMOTE_IP: 3.138.138.144